Casino recenze

Nejlépe hodnocená casina v České republice pro rok 2021!

Potřebujete spolehlivé a nezaujaté recenze, abyste našli své oblíbené online casino? Na této stránce vás provedeme světem top online kasin.

Všechny kasina

Název Celkové hodnocení Popularita Použitelnost Zákaznická podpora Vypuštěno
1Bet 74 71 80 85
21Prive 68 65 75 74 06/03/0003
22BET 82 90 82 100 14/05/2018
5Gringos 84 81 87 92 01/12/2020
Alfcasino 92 95 82 100 16/04/2018
Betchan 85 90 86 100 16/11/2017
BetPat 94 92 91 100 10/08/2020
Betzest 83 90 83 100 23/11/2017
BoaBoa 94 95 85 100 21/04/2019
BronzeCasino 85 80 86 100 07/06/2015
BuranCasino 90 95 85 100 11/06/2017
Cadoola 75 65 89 87 30/01/2018
Casinia 93 95 87 100 29/01/2017
Casino Dingo 57 37 72 87 31/12/2017
Casino Midas 83 88 87 100 14/03/2012
Casino Superlines 76 85 66 87 31/12/2016
Casinomia 81 90 80 100 04/02/2019
Casombie 84 85 82 84 01/03/2021
Casoo 94 95 84 100 12/05/2019
Cobra Casino 87 91 86 100 04/05/2020
EnergyWin 80 74 84 86 01/01/2019

Máš štěstí! Naše stránka si pro tebe připravila ty nejlepší casina v České republice pro rok 2021! Jedná se o prověřená casina, která nabízí plno zajímavých bonusů a hlavně, mnoho zábavných automatů zdarma!

Jak hodnotíme nejlepší online kasina pro ČR

Nejprve definujeme, jaká jsou kritéria pro identifikaci nejlepších online kasin v České republice.

Mezi nejdůležitější faktory určující kvalitu nabídky herního operátora je třeba alespoň zmínit: přítomnost běžné herní licence, velkorysost uvítacího balíčku, přítomnost roztočení zdarma nebo roztočení zdarma na hracích automatech, kvalitní zákaznická podpora, rozmanitost a četnost nových propagačních akcí na webu a také výhody, které lze vyvodit ze vstupu do VIP programu!

Tím výčet zásadních aspektů online kasina samozřejmě nekončí, ale níže uvedené faktory tvoří solidní výchozí bod pro hledání ideální platformy.

  • Věnujte pozornost casino licenci
  • Zjistěte, jaké bonusy a promoakce nabízejí
  • Mrkněte na jejich produkty a výběr herních vývojářů
  • Informace o platebních metodách
  • Jaké je celkové RTP casina
  • Ujistěte se, že mají dobrou zákaznickou podporu
  • Stáhněte si jejich mobilní aplikaci
  • Další informace o programu „Zodpovědné hraní“

1. Věnujte pozornost casino licenci

Dejte si pozor, jakou má online casino licenci. Casina existují proto, protože jim byly uděleny speciální licence, které jim umožňují fungovat v určité zemi nebo několika zemích. Licencí najdeme hned několik. Například populární země jako Malta, Velká Británie, Gibraltar, Curacao, Belgie, Itálie a samozřejmě i Česká republika. Takže casino by mělo mít aspoň jednu z výše zmíněných licencí. Pokud casino licenci nemá, rozhodně jej nedoporučujeme.

2. Zjistěte, jaké bonusy a promoakce nabízejí

Když recenzujeme stránky kasina, vždy kontrolujeme, zda nabízejí bonusy: různorodý a neustále aktualizovaný bonusový program pomáhá k příjemnému a především dlouhodobému zážitku na jakékoli platformě.
A pokud jste nadšenci, můžete při hodnocení VIP programu kasina použít stejná kritéria.

Uvítací bonus

Uvítací bonus je v kasinu vždy nejvýraznější. Mnoho herních operátorů se rozhodlo pro diverzifikovaný uvítací balíček, který v sobě zahrnuje různé druhy bonusů, například kredit za roztočení zdarma u stolů a roztočení zdarma na hracích automatech.

Otočení zdarma

Free spins nebo otočení zdarma na herních automatech. Tento bonus se uděluje po připojení ke konkrétní promo akci, tedy na žádost hráče nebo jako bonus pro nové členy po vytvoření nebo ověření herního účtu. Některá zatočení zdarma se nazývají bez vkladu, protože nevyžadují vklad.

Nabídky a propagační akce

Uvítací bonusy a roztočení zdarma nejsou jedinými typy bonusů, které online kasina nabízí. Pokud opravdu chcete získat představu o tom, co vám může herní operátor nabídnout, nevyhnete se nahlédnutí do sekce Propagační akce. Jedině tak si můžete udělat úplnou představu o panoramatu aktivních nabídek na webu, oddělit opakující se propagační akce od speciálních a případně provést srovnání s ukončenými nabídkami, které lze najít v archivu.

Měsíční hry a turnaje, losování o ceny (mobilní telefony, tablety, prázdniny), výhody VIP hráčů a další. Živá a pestrá sekce Propagace je výhodou pro jakýkoli herní portál.

VIP program

VIP program nebo věrnostní program je určen pro high rollers – hráče, kteří jsou zkušenější a sázejí větší částky.

Program často není pro malé hráče tak pohodlný, právě proto, že musíte vygenerovat konzistentní objem hry, abyste mohli být jeho součástí.

Dobrý VIP program nabídne svým členům bonusy, zatočení zdarma, lístky na freeroll a také péči VIP manažera, který se stará o hráče a výhody různého druhu, jako je možnost vyhrát lístky na speciální akce nebo dokonce cestovat. 

3. Mrkněte na jejich produkty a výběr herních vývojářů

Počet a rozmanitost dostupných hracích automatů a her je jedním z nejdůležitějších charakteristických znaků kasina. Nejlepší online kasina mají bohatou nabídku včetně hracích automatů, karetních her, živých stolů. Například čeští hráči hrávají rádi na starších automatech jako Kajot, Synot, NetEnt, Microgaming a další.

Často může počítat i se sekcemi věnovanými konkrétním hrám (například poker) nebo vertikálně odděleně sekce od vlastního kasina (sportovní sázení, loterie).

Výběr online automatů

Hrací automaty jsou oblíbenějším typem her, a proto je pochopitelné, že nejlepší kasina pravidelně vylepšují svou nabídku a snaží se na své platformě spustit nejnovější výtvory nejprestižnějších softwarových domů.

Většina hráčů při výběru svého oblíbeného slotu věnuje pozornost vlastnostem jako je zvolené téma, přítomnost progresivního jackpotu, formát mřížky nebo RTP (teoretická návratnost hráči).

Mezi nejoblíbenější automaty patří například Starburst, Book of Dead a Extra Chilli.

Pokerové místnosti

Poker je jednou ze stálic online i tradičních kasin. V casinu totiž můžete najít pokerové hry jako Texas Hold’em, Hi’Lo, Omaha a další. Každá pokerová místnost má svého dealera, který se stará o své hráče. Turnaje a bezplatné turnaje se hrají každý týden.

Stoly s živým dealerem

Nejlépe recenzovaná online kasina mají téměř vždy sekci Live Casino. Zde je možné hrát živé přenosy u stolů se skutečnými dealery a krupiéry. Nejpopulárnějšími živými hrami jsou Ruleta, Blackjack, Baccarat a Poker, ale někteří provozovatelé zahrnují také kostky, kvízy a kola štěstí.

Dostupnost herních vývojářů

Jak již bylo zmíněno dříve, dostupnost a rozmanitost poskytovatelů her jsou jasnou silnou stránkou kasina. Čím více času hrajete, tím větší je pravděpodobnost, že si vytvoříte zálibu v produktech určitých softwarových domů než v jiných, ať už jde o hrací automaty nebo živé kasinové stoly.

A samozřejmě seznam her na webu závisí na dohodách mezi poskytovatelem a provozovatelem, přičemž některé platformy se často rozhodují zaměřit se na více či méně omezený počet produkčních domů.

Mezi nejoblíbenější poskytovatele v patří Playtech, Play’n Go, Microgaming, NetEnt a Big Time Gaming.

Exkluzivní hry a značkové stoly

Několik webů se může pochlubit exkluzivními živými stoly a hrami v rámci své platformy. To může být výsledkem spolupráce s poskytovateli i interního vývoje. V obou případech každé kasino zobrazí tyto tituly na svých stránkách.

4. Informace o platebních metodách

Nejpopulárnějšími platebními metodami v online kasinech jsou bezpochyby debetní a kreditní karty od Visa a Mastercard, těsně následované předplacenými a dobíjecími kartami, jako je Paysafecard. Stále více hráčů však dává přednost používání elektronických peněženek jako PayPal, Skrill a Neteller, ale ten v některých případech nelze použít k provedení prvního vkladu na herní platformě.

5. Jaké je celkové RTP casina

Podle zákona jsou vývojáři kasin a automatů povinni hlásit RTP (Return to Player) svých her. Toto procento představuje, jak je daný slot pro hráče dlouhodobě ziskový.

To například znamená, že pokud hrajete se 100 EUR dlouhodobě v automatu s 94% RTP, na konci relace zbude přibližně 94 EUR. Zbývající procento se nazývá house edge (Malá domu), což je marže, která je alokována na provoz kasin a vývojářům her.

Data RTP najdete převážně u každé hry. Stačí, když se buď podíváte na naše hodnocení anebo na hodnocení přímo u vývojářů konkrétní hry.

6. Ujistěte se, že mají dobrou zákaznickou podporu

Rychlost, ohleduplnost a odbornost zákaznické podpory jsou faktory, se kterými je třeba počítat při výběru kasina, ve kterém budete hrát. Ve skutečnosti se může stát, že vás kasino zklame, a to i za přítomnosti pestrého herního plánu a vzrušujících bonusů, právě kvůli podpoře zákaznických služeb. Někdy se ukáže, že nesplnilo očekávání nebo bylo prostě vhodné pro potřeby některé konkrétní kategorie hráčů, jako VIP.

Kontrolujeme, kdy jsou operátoři k dispozici 

Nejlepší kasina jsou vybavena živým chatem 24/7 – hráči obdrží okamžitou pomoc kdykoli během dne nebo v noci.

Otestujeme rychlost reakce

Testujeme odezvu zákaznického servisu a čas řešení problémů. Nikdo nerad čeká!

Podívejme se na rozmanitost dostupných kanálů

Přinejmenším v online kasinu očekáváme, že najdeme službu zákaznické podpory dosažitelnou e-mailem nebo telefonem.

Nejlepší kasina lze často kontaktovat prostřednictvím sociálních médií nebo živého chatu, ještě lépe, pokud je aktivní 24/7.

Zjistíme, zda dokáže zákaznická podpora skutečně pomoci

Při kontrole výše uvedených prvků se vždy snažíme zůstat objektivní a v konečném důsledku zohlednit vše, co se hráči může při interakci se zákaznickou podporou stát.

7. Stáhněte si jejich mobilní aplikaci

Dávejte si pozor na podmínky online casin. Nedělejte duplicitní účty, nehrajte pokud vám není 18 let a nepřevyšujte Nejlepší online kasina nabízejí možnost stáhnout si jejich casino software. Co to znamená? Že nemusíte používat prohlížeč, ale můžete si jednoduše vybrat hraní z desktopové aplikace nebo dokonce z mobilní aplikace. Někteří hráči dávají přednost tomuto typu zážitku.

8. Další informace o programu „Zodpovědné hraní“

Dejte si bacha i jakou má online casino licenci. Casina existují proto, protože jsou jim udělovány speciální licence,

Důvěryhodný operátor svým uživatelům vždy připomene, aby hráli zodpovědně a přiměřeně, a poskytne jim všechny potřebné nástroje. Nezapomeňte také nepoužívat duplicitní účty, nehrajte, pokud vám není alespoň 18 let a nepřekračujte povolené sázky. Jedná se o velmi časté chyby a porušení, takže sankce uložené kasiny se pohybují od dočasného pozastavení účtu až po trvalé vymazání.

Věděli jste, že… ?

casino trh v evrope 2020

Různé druhy casin

Některá casina se zaměřují na speciální odvětví. Co tím myslíme? Jedno casino může být například zaměřené pouze na živé casino live hry, kryptocasina, bitcoin casina, casina se svým vlastním softwarem ke stažení, online casina se svými domácky vyrobenými hry, online casina pro mobilní telefony a další.

„Klasické / Standardní“ online casino

Jedná se o online casino, ve kterém najdete skoro všechny hazardní automaty patřící například do těchto skupin: živé casino hry, klasické automaty, jackpotové hry, progresivní automaty, video automaty, video poker a další. Různorodost herním casinům rozhodně nechybí. Typickými casiny se vším všudy jsou casino Wazamba a Alfcasino.

Čistě živé casino

Je to kasino, kde najdete pouze živé stoly: ruletu, blackjack, poker, baccarat, craps, vše naživo. Tato kasina mají své dealery, kteří předsedají stolům a evidentně mají větší výběr živých her než klasičtí operátoři.

Kryptocasina

V posledních letech začala některá kasina nabízet jako akceptované platební metody kryptoměny jako Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) a Litecoin (LTC). Na rozdíl od tradičních měn nejsou tyto kryptoměny vydávány a kontrolovány žádnou centrální bankou, což je spolu s volatilitou cen činí obtížným fenoménem regulace v několika sektorech.

Celkově můžeme říci, že hazardní průmysl se stále opatrně pohybuje na území kryptoměn, ale s rostoucím zájmem.

Bitcoin Casina

Co je Bitcoin? Populární měna, která v jednom roce šla neuvěřitelně nahoru a tím obohatila plno uživatelů. Z tohoto důvodu vznikla i online casina, která mají pod názvem Bitcoin a vy, jakožto hazardní hráč, máte šanci hrát právě s touto měnou.

Casina jako Playamo, Betchan, nabízí hráčům hraní právě s touto měnou. Elektronické peněženky jako Neteller přijímají bitcoinové vklady, přes které je poté možné převádět své prostředky do kasina, které jste si vybrali ke hraní.

Mobilní kasino

Mobilní kasino je platforma, která umožňuje hraní ze smartphonu nebo tabletu. V dnešní době prakticky všechna kasina nabízejí možnost hrát na mobilních zařízeních (Android, iOS).

Věděli jste, že… ?

Proč jsou online casina populární

Naše nejnovější recenze online casin 2021

  • Fastpay Casino, patří mezi nejaktuálnější casino pro milovníky casino novinek s pěkným bonusem až 3 750 Kč bonus.
  • Jako druhé nejnovější casino Dons, které nabízí € 900 bonus a 100 otoček zdarma.
  • Třetí online casino je Casoo, s € 1 000 bonusem a 200 otočkami zdarma.
  • Dále velmi pěkné Casino Dingo, které nabízí € 1 000 bonus a 100 otoček zdarma.
  • Poslední, nejnovější casino je casino Alfcasino, s € 500 bonusem a 200 otočky zdarma.

Závěr

Na této stránce jsme se podívali na všechny aspekty, které charakterizují kasino a související zkušenosti hráčů. Schopnost tyto faktory rozpoznat a vyhodnotit nám umožňuje pomoci vám informovaně se rozhodnout při výběru vaší herní platformy.

Doporučujeme proto mrknout na naše casino recenze, kde vybíráme jen ty nejlepší operátory na trhu. Upřímně doufáme, že se CeskeCasino.com stane vaším referenčním bodem pro online hraní!

Nezbývá než popřát hodně štěstí a příjemnou zábavu!

Často kladené dotazy

Přestože jsou casino hry hazardními hrami, existují způsoby, jak zvýšit své šance na výhru. Patří sem hraní her s vysokým RTP, vstup do kasina s dobrým cashback schématem a hraní her s bonusovým kolem odměn.
Všechna kasina, která vlastní českou nebo zahraniční licenci vydanou komisí pro hazardní hry, jsou legitimní kasina, která dodržují velmi přísné standardy týkající se bezpečnosti a zabezpečení hráčů. Chcete -li zkontrolovat, zda je kasino legitimní, přejděte dolů do spodní části domovské stránky a vyhledejte podrobnosti o licenci.
Tady na CeskeCasino.com pravidelně recenzujeme nedávno spuštěná kasina. V našich recenzích se můžete dozvědět, jaké nabídky a hry najdete na těch nejlepších nových kasin, které jsou na trhu k dispozici. Vyberte si z širokého výběru nejlepších casin, které jsme pro vás sestavili.